den 11 maj 2008

Ett kylskåp från 50!

I dag så fyller jag 35. I går så firade jag tillsammans med några goda vänner ute i skogen utanför Falun. Idag så firar familjen mig. Hur känns det att fylla 35? Vad kan jag säga, jag har ingen livskris direkt men lite skakad blev jag när vi bytte kyl och frys för ett tag sedan. Då säger plötsligt min svärfar: "Ja, det här kylskåpet kommer att stå här på din 50-års dag, det är ju bara 15 år dit, och så länge borde det ju hålla" Hoppsan! 35 okey, men 50 känns faktiskt lite "gubbe". Eller?

Annars så får den som vill titta på ett intressant föredrag av Tim Keller som nyligen skrivit boken "The Reasons for God". Föredraget hölls, hör och häpna, på Googles högkvarter. Häftigt! Dessa frågor är aktuellare än någonsin. Jag brukar då och då titta på den läsvärda bloggen "Orsakverkan" där just Teodicéproblemet tagits upp här och här. (från en ateists synvinkel). Nåväl, här kommer Tim Keller.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Typiskt din svärfar att säga nått sådant!!!
Grattis grattis!

Mats

David Nyström sa...

Gratulerar; jag kommer i fatt om ett par år...:-)

LeoH sa...

En får gratulera!

Pekka S sa...

Grattis!

... och tack för länkningen!

LeoH sa...

Vilken fin bild! Gud skrev in sig i berättelsen!

Ulrika sa...

Grattis! :)

Pastor Astor sa...

När jag fyllde 35 insåg jag att jag nu var för gammal för att bli läkare. Inte för att jag ville bli det, men det tidigare hade jag kunnat OM jag velat. Nu var jag plötsligt för gammal för det... Skrämmande! Grattis!

Pastor Astor sa...

När jag fyllde 35 insåg jag att jag nu var för gammal för att bli läkare. Inte för att jag ville bli det, men det tidigare hade jag kunnat OM jag velat. Nu var jag plötsligt för gammal för det... Skrämmande! Grattis!

Monica sa...

Tro & Tänk har ju som sagt uppmärksammat att du snart fyller 50 även om jag tror att det är Daniel som lutar åt det lite förvirrade hållet, eftersom han postar två likadana kommentarer (skyll inte på Blogger!).

Själv har jag från och med i morgon 9 år kvar till 50.
Alla tycks fylla år i dagarna, ja, många i alla fall.

Monica sa...

GRATTIS I EFTERSKOTT, GLÖMDE JAG ATT SÄGA...
Det är nog jag som är lite senil.