den 23 april 2008

Världsbokdagen

Idag är det ju Världsbokdagen jag hade tänkt skriva massor om olika böcker, men det blev ett litet test i stället. Jag var inte så "boknördig" som jag fruktade, men det beror väl på alla olästa böcker som står och samlar damm där hemma... Testa du också!

5 kommentarer:

Pastor Astor sa...

Jag fick 80%. Klar nörd.

Mackan sa...

78% här. Även jag klar nörd. Kul test!

David Nyström sa...

Bara 63%. Nog läser jag böcker, men de är ganska nischade. Skönlitteratur hinner jag tyvärr inte med så mycket som jag skulle önska, och modern svensk skönlitteratur är jag pinsamt oinsatt i. Vet inte, men jag har aldrig lyckats upparbeta ett intresse för Marklund och Mankell...

Joachim Elsander sa...

Mackan & Pastor Astor:
Ni är VERKLIGEN nördar!

David: Skönt att du inte heller hamnade i topp (men du slog i alla fall mig i nördighet) Testet gav mig en knäpp på näsan, men å andra sidan är det skönt att inte alltid vara "nördigast". (eller vad säger ni Mackan och Astor?)

LeoH sa...

Jag uppnådde 61%.