den 30 april 2008

Den glömda vägen...

I dag ska jag till Örebro, närmare bestämt till Götabro, jag ska på en förkonferens innan vår årskongress. Det ska bli spännade att lyssna till Alan Hirsch från Australien. Alan funderar, praktiserar, skriver och talar mycket om hur det kan se ut att vara en kristen församling i vår tid. (Hittade ett YouTube klipp med en raspig intervju) Spännande! Om jag får möjlighet så kanske jag kan få i väg några rader till bloggen.

Sitter just nu och går igenom posten. Det kom ett reklamblad från Gospel Media, ett förlag som jag har väldigt lite erfarenhet av. En sak som slog mig när jag bläddrade genom tidningen var hur många titlar som handlade om himlen. Här är några exempel: "Glimtar av nästa liv" del 1 och 2. "En glimt av evigheten", "90 minuter i himlen" och slutligen "23 minuter i helvetet". (Okey, den bröt av lite). Allt detta fick mig att tänka på ett
N.T. Wrigh citat: “Heaven is important, but its not the end of the world.”. Kolla mer här.

1 kommentarer:

Pastor Astor sa...

Jag bodde i Laxå i tre år på 90-talet. Att Hirsch är på Götabro får mig för första gången någonsin att önska att jag bodde i Närke... Ser frame mot en noggrann rapportering för oss som inte kunde vara med! :)