den 4 januari 2008

Pappaledig 20% och lite blogginfo

Nytt från den här veckan är att jag är pappaledig med lilla Hilda 1år. Jag fortsätter jobba som pastor 80%, ska bli spännande att se hur jag får allt att gå ihop! Risken finns ju att man jobbar för mycket i det yrket (inte sagt att man alltid får för mycket gjort!). Men nu ska jag alltså fokusera på lilltjejen, det ska bli härligt (säkert lite jobbigt också) men mest härligt.
Få se om det påverkar mitt bloggande någonting.

Några bloggförändringar. Jag kunde inte motstå Loopias erbjudande under december att registrera en .se domän för 19:- för ett år! så nu fungerar www.kolportören.se också.
Vill du ha Kolportören via e-post så är det bara att klicka på den lilla ikonen uppe i hörnet, den som heter Prenumerera på Kolportören. Jag tog bort den stora rutan jag hade tidigare.

0 kommentarer: