den 11 december 2007

Himmel och jord ska brinna? del 2

Morgan Forsberg skriver i dagens Dagen ett bra och tänkvärt svar på Hans Janssons (inte att blanda ihop med Hans Jansson, pastor i Kungsporten, Huskvarna) insändare den 30 november om att himmel och jord ska brinna. Personligen reagerade jag så här på den insändaren.

Morgans insändare fick mig att fundera på det här med insändare kontra bloggar. Kan det vara så att bloggandet gör att det blir mindre insändare?

Jag har skrivit några insändare till Dagen tidigare, innan jag började blogga. Nu känns det dock som att det räcker att kommentera här på bloggen, Dagen (och andra) länkar ju hit via Twingly. Fördelen (?) är att jag nu kommenterar betydligt mer än jag annars skulle gjort (på gott och ont?). Nackdelen är att debatten i ”pappers” tidningen riskerar bli lidande om alla bloggare gör som jag.

0 kommentarer: